Betaling, verzenden en retourneren | Tuigenmarkt

Prijzen.
Alle prijzen op de website van Ruitersport Benjamins zijn in euro's.
Prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief behandelings-, en verzendkosten.
Prijs informatie op de website van Ruitersport Benjamins kan zonder vooraankondiging worden gewijzigd.

Levering.
Alle artikelen van Ruitersport Benjamins zijn meestal uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet in voorraad is. In dat geval ontvangt de klant hierover zo spoedig mogelijk, per e-mail, bericht (binnen 3 werkdagen) en houdt Ruitersport Benjamins uw bestelling aan. In dit bericht zal tevens worden aangegeven wat de verwachte levertijd zal zijn. Door Ruitersport Benjamins opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding en ook niet om de bestelling te annuleren. Als de levertijd zodanig lang is dat van de klant redelijker wijs niet kan worden verlangd om de overeenkomst in stand te houden is de klant gerechtigd om de overeenkomst te ontbinden. Indien nalevering niet mogelijk is, komt de bestelling te vervallen en wordt de, eventuele vooruitbetaling per omgaande gerestitueerd.

Betaling.
Betalingen dienen te worden gedaan in euro’s, andere valuta’s worden niet geaccepteerd.
Voor betaling heeft u keuze uit onderstaande mogelijkheden:
- Via Ideal.
- Onder rembours (betaling bij aflevering), waarbij de rembourskosten zullen worden berekend.
- Vooruitbetaling via de bank. (Hou rekening met enkele dagen verwerkingstijd)
Als datum van betaling geldt de datum van bijschrijving op de bankrekening van Ruitersport Benjamins.

Verzenden.
Binnen Nederland
Het verzenden van de bestelling wordt, zo spoedig mogelijk (meestal de eerst volgende werkdag), gedaan nadat de betaling definitief is geworden.
Verzenden onder rembours is mogelijk, het maximum remboursbedrag is € 1000,- Goederen reizen voor risico van de klant, verzekerd verzenden is mogelijk.

Buiten Nederland.
Voor leveringen buiten Nederland neemt Ruitersport Benjamins contact op met de klant om afspraken te maken over de leveringswijze, leveringstermijn, de verzendkosten en de wijze van betaling.

Verzendkosten.
Voor de verzendkosten hanteren wij de tarieven van TNT/TPG. Prijswijzigingen door TNT/TPG zullen worden doorberekend.

Retourneren.
Wilt u een artikel retourneren neem dan altijd eerst contact op met Ruitersport Benjamins. Retourneren van artikelen die niet aan uw wens(en) voldoen kan alleen binnen 7 werkdagen, mits ongebruikt en in de originele, onbeschadigde, verpakking. Wij ruilen het artikel dan direct om of wij betalen u het goederenbedrag onmiddellijk terug. Stuur altijd een kopie van de factuur mee, eventueel voorzien van uw bank-of gironummer. Retour zendingen dienen altijd voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende of niet gefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd. De kosten van retourzending en/of ruiling zijn voor rekening van de klant. Mocht blijken dat artikelen gebruikt en/of beschadigd zijn dan zal daarvoor een nader te bepalen bedrag voor in rekening worden gebracht. Om dit te voorkomen dient de klant het artikel te testen zoals de klant dat bij ons in de winkel zou doen.

Van retourzending zijn uitgesloten:

  1. Producten die speciaal zijn aangepast aan de wensen van de klant.
  2. Producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt.
  3. Producten die op grond van hun aard niet geschikt zijn voor retourzending.
  4. Producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken of die snel kunnen bederven.